Nagy Ervin: Édesapám imádta Orbán Viktort

2024. április 19. 12:41

A balos színész az ATV műsorának vendége volt.

2024. április 19. 12:41
Nagy Ervin

Nyitókép: MONIKA SKOLIMOWSKA / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE

 

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, Nagy Ervin volt az első balos aktivista, aki beállt Magyar Péter mögé. A színész szerint Magyar a „legnagyobb ígéret, aki egyáltalán nem egy babérokra törő karakter”.

A Nő Háromszor Köböl Anitával című ATV-s műsor vendége volt Nagy Ervin, aki elmondta többek között, hogy édesapja imádta Orbán Viktort – írja a 24.hu.

„Megjön az apám, nyakába ugrok, imádjuk egymást. A szeretet mindent felülír. Imádta Orbán Viktort. Fociedzőként egyszer találkozott vele: az ellenfélben játszott a Viktor, a Felcsútban. Meghívta egy sörre a szünetben, dumcsiztak öt percet, apám meg elalélt, hogy milyen emberközeli… Ne felejtsük el, hogy nagyon képességes és tehetséges ember. Ott apukám nagyon akart ebben hinni. A fater, mikor bukott a Fidesz, belépett. Bement és belépett a pártba. Ilyen típusú manusz” – mesélte. 

Hozzátette, vannak politikai vitáik, amikor „kő kövön nem marad”, de könnyen békülnek: „Úgy, hogy: apa, csinálsz egy kávét? A politika nem tud úgy közénk állni, hogy ne ugorjak bármikor tűzbe az apámért”.

 

 

 

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gazsi Bácsi Lótetű
2024. április 26. 09:00
Váááá, ennek a baloldali aktivista csepűrágónak cső fideszes az apja! Ezt a sorsot! És imádja Orbánt! Mhuhaha Az is biztos, hogy nem ilyen a viszony, ahogy a kameráknak ripacskodva elmeséli.
Felvidéki MAGYAR
2024. április 26. 08:16
Undorító féreg, ripacs f.szkalap!
EJP1
2024. április 20. 10:45
Az apa okosabb volt mint a fia, de nem eléggé! Inkább kissámlit csinált volna Ervin helyett, azt legalább lehetne valamire használni!
altercat1
2024. április 20. 09:36
A "Kinek a kulturális diktatúrája?" (bolsi-libsi) gerinctelen helyezkedője. A fater nem tartozott oda. (Lehet, hogy titokban a Fideszre szavaz...)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!