Mindenki elérzékenyült, amikor Reviczky Gábor megjelent – a felrobbantott autójáról is beszélt

2024. augusztus 27. 07:48

Alain Delon is ilyen autót vezetett.

2024. augusztus 27. 07:48

Nyitókép: Racskó Tibor/Bujtor István Filmfesztivál (Magyar Nemzet)

A Magyar Nemzet arról ír, hogy vasárnap véget ért az idei Bujtor István Filmfesztivál: négy nap alatt több mint tízezren látogattak el az eseményre, és a hozzá kapcsolódó kiállításokra, koncertekre, szabadtéri programokra. A Bujtor István-díjat négy kategóriában osztották ki, az életműdíjat ebben az évben Reviczky Gábor vehette át, aki elmondta: „Eszembe nem jutott, hogy én valaha Bujtor István-díjat kapok, pedig nagyon sokat dolgoztunk együtt.”

Ezt is ajánljuk a témában

Mint kiderült,

 a Csak semmi pánik című filmben nemcsak Reviczky Gábor tűnik fel egy rövid időre, hanem az autója is

fontos szerephez jut. A 230 S-es Mercedest még 1979-ben vásárolta, de már akkor is 700 ezer kilométer volt benne. Pár évvel később már nagyon rossz állapotban volt az ikonikus állólámpákkal felszerelt autó, de a színész így is nagyon szerette.

Jó autó volt, nagy örömömet leltem benne, de végül csak felrobbantottuk. Abban az időszakban egyébként Alain Delon is egy ilyet vezetett”


– emlékezett vissza Reviczky Gábor a napokban elhunyt színészlegendára.

Jelenet a filmből, a robbantásról:

 

 

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gullwing
2024. augusztus 27. 08:04
Jól látom Koltai is ott volt a háttérben. Nem kellene annak is börtönbe lennie?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!