Hoppá: Szentkirályi Alexandra és John Malkovich együtt sétálgattak a Szépművészeti Múzeumban

2024. július 07. 13:37

A „randi” oka nem világos.

2024. július 07. 13:37

Újabb fotókat közölt a Szépművészeti Múzeum John Malkovich látogatásáról, szúrta ki a Telex. A múzeum szombaton adott hírt először arról, hogy a világhírű amerikai színésznek és partnerének Baán László főigazgató tartott tárlatvezetést, de a most kiadott fotók tanúsága szerint 

Malkovichékkal tartott Szentkirályi Alexandra korábbi kormányszóvivő is,

aki visszalépéséig a Fidesz főpolgármester-jelöltje volt.

A fotókhoz nem írtak szöveget, így nem világos, hogy Szentkirályi milyen minőségében volt jelent a tárlatvezetésen.

John Malkovich egyébként a Nemzeti Galériába is ellátogatott, és kiderült, hogy 

Ferenczy Károly, Rippl-Rónai József, Csontváry Kosztka Tivadar és Benczúr Gyula alkotásai igazán magukkal ragadták őt.

 „A Vajk megkeresztelése című remekművet le is fényképezte, hogy hazavihesse emlékbe” – írja egy Insta-poszthoz a Nemzeti Galéria.

Malkovich két éve ősszel fellépett az Erkel Színházban is.

 

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. július 07. 20:01
KARÁCSONYFA CSAK UGATOTT VOLNA NEKI ANGOLUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
recipdoki
2024. július 07. 19:36
Jézusom, hát értelmesebbet nem tudtak kisérőül? Malkovich még azt hiszi, ilyenek a magyarok. brrr. A kép egyik oldalán látható egy élő legenda. Egy tiszteletre méltó ember. Egy igazi példakép, aki mély nyomot hagyott maga után mindenkÚgy látom Szandikánál van egy piros mappa hogy megmutassa Malkovichnak hányszor kérték fel, de ő még csak nem is válaszolt!iben, akinek volt szerencséje a munkásságához. A másik oldalon meg Balekszandra... Elèg szègyen Szintet lépett. Hostess lett.Orbánék szándékosan fűzik össze a politikát a celebritások világával, így bulvárosítva a politikát.Ott nem voltak kaszinók kaszinóné Nézzük a jó oldalát! Így még mindig jobban járt a Művész úr, mintha Schmidt Máriát, Németh Szilárdot vagy Tompikát küldték volna oda neki.
Tegnap
2024. július 07. 16:13
Novicsok-5 2024. július 07. 13:38 Na, belőled sem lesz soha egy úriember, csak egy megérdemelten bűzlő rakás fos a hohol hullahegyen, amikor a kancsal pedofil buzi már téged is a frontra vezényel, a többi dollárpropagandistával együtt.
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2024. július 07. 15:50
mi a kurva anyját keres itt ? húzzon haza a picsába
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!