Lakatos Márk: Húsz év után újra meghódíthatom drag queenként a színpadot!

2022. augusztus 23. 11:55

A homoszexuális stylist a Szegedi Szabadtéri Chicago című darabjában alakít transzvesztita előadóművészt. Erről egy fényképet is megosztott a közösségi oldalán.

2022. augusztus 23. 11:55
null

„Isteni ez a Chicago, annyit tudok mondani!” – kezdte egyik legutóbbi Instagram-bejegyzését Lakatos Márk. A másságát nyíltan felvállaló stylist arról is beszámolt közösségi oldalán, hogy a Szegedi Szabadtérin eddig már négy teltházas show ment le a musical átdolgozásból, és még hátra van kettő, amire nem is lehet már jegyet kapni. 

aminek külön örülök” – fogalmazott Lakatos.

„A kritikusok se mindig értik, hogy mit kell csinálnia egy drag queennek”

Majd azzal folytatta, hogy „annak is örül, hogy 20 év után újra meghódíthatom drag queenként a színpadot!” Lakatos Márk szerint „ez egy nagyon izgalmas feladat, hiszen még a kritikusok se mindig értik, hogy mi is ez és mit kell csinálnia egy drag queennek”.

A stylist-influencer bejegyzéséből az is kiderült, „a közönség szerencsére élvezi, tapsolnak, ujjonganak, úgyhogy nekem csak ez számít! „

Ha lesz még jövőre is, gyertek és nézzétek meg mindenképp” – zárta gondolatait Lakatos Márk.

Az említett bejegyzést alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Instagram-képernyőfotó

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tatulus
2022. augusztus 26. 20:07
"drag queen"-Ja buzi!
Laber
2022. augusztus 26. 15:49
Nem tudom melyik előadást gondolja Lakatos Márk. Az augusztus 13-án nem volt fergeteges taps. Még a vége előtt elindultak haza a nézők.
NeMá
2022. augusztus 25. 06:53
Tehát mint divattervező kudarcot vallott? Akkor nem mi vagyunk ízléstelenek, csak ő szar :)
erossvass
2022. augusztus 24. 21:02
Azokat kellene kilőni az űrbe, akik elhitetik vele, meg a hozzá hasonlókkal, hogy tényleg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!