Őrizzük meg az identitásunkat! – exkluzív interjú Giannival az új Mandinerben!

2021. február 10. 20:10

„Ha azt mondom, imádom Olaszországot vagy Magyarországot, bántok vele valakit? A patriotizmus egy érzelem, maga a szeretet; nem szeretném, hogy összemossák a népeket” – mondja Gianni Annoni a csütörtökön megjelenő Mandiner hetilapnak adott interjújában. Giannit a vendéglátóipar helyzetéről, kereszténységről és a család szerepéről is kérdeztük.

2021. február 10. 20:10
null

Hit nélküli ember nem létezik – vallja Gianni Annoni, aki hetilapos interjúnkban leszögezi: ő maga elfogadó, ám nem tudja, mit kell még elfogadnia ahhoz, hogy a liberálisok elfogadják. „Tartsa mindenki tiszteletben, hogy nekünk is van mondanivalónk!

de szomorú, hogy egyre cikibbnek számít Istenről és a hitről beszélni” – hívja fel a figyelmet. 

A vendéglátóipar helyzetéről Gianni elmondta: a vendéglátósok nem gondolhatják azt, hogy csak ők léteznek, most az emberi élet a legfontosabb. Ugyanakkor úgy véli: pozícióváltás szükséges az ágazatban. „Egy hálóba sok hal fér bele, de amikor a háló kicsit kisebb lesz, a hal pedig sokkal kevesebb, elválik, hogy ki tud a szakmában maradni” – mutat rá.

A gasztronómust, étterem-tulajdonost megkérdeztük arról is, hogy miként lehet megőrizni manapság a konzervatív identitást.

és őrizhessék meg Európát olyan helynek, ahol nem erőből, vérrel, fegyverrel kell boldogulni” –fogalmaz. 

Ha kíváncsi arra, hogy mit gondol Gianni a genderkérdésről, a migrációról vagy a vegánságról, keresse a csütörtökön megjelenő Mandiner hetilapot!

fotó: Földházi Árpád

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. február 10. 22:22
Olvass nyomtatott újságot! "Földi László: Tudatos támadás folyik a normalitás ellen, le kell kapcsolni az internetet "Van egy tudatos magatartás, hogy megbontani a társadalom alapérték-rendszerét. Ezt jól látjuk a családok támadásánál, a nemekkel szembeni zavarkeltéssel, egyáltalán az identitások megbontásával. Van egy ilyen stratégiai elképzelés arra, hogy a meglévő normalitásokat minél gyorsabban fel lehessen számolni," mondta a Kossuth rádió Vasárnapi újság műsorában Földi László. Az egykori kommunista hírszerző, a NER-média kedvelt "biztonságpolitikai szakértője" határozattan állította, hogy "azt gondolom, igen, egy nagyon tudatos támadás folyik." Földi szerint igaz, hogy "a radikális baloldal szemében ellenséggé válhat az állam," ami számos veszéllyel járhat. Hogy ezt érzékeltesse "egy bizalmas tanulmányra" hivatkozik, amiben az áll, hogy a magyar nemzet ezer éves történetének a lényege, és fennmaradásának kulcsa, a paraszt család volt. A generációk tudatos tudatos szembeállításával mit lehetne kezdeni kérdezte zárásként a Kossuth rádió riportere, "az idősebb generáció is kezdjen brillírozni az internet világában?" "Le kell kapcsolni az internetet. Igen," válaszolta Földi. A "szakértő" szerint nem a tömegek, hanem egy szűk csoport irányítja a gépeket, és belép a mesterséges intelligencia, az a történelemben soha nem látott módon fogja erodálni a világot. "Ilyen nem volt, hogy a gép tud irányítani és befolyásolni. (..) Nem is lehet megjósolni és modellezni, ezért mondom, hogy le kell kapcsolni."" https://444.hu/2021/02/07/foldi-laszlo-tudatos-tamadas-folyik-a-normalitas-ellen-le-kell-kapcsolni-az-internetet
Menhetten
2021. február 10. 21:47
Egy csomó városban mostanság szervezi a FIDESZ, vagy valamelyik álcivil szervezet a Házasság Hete nevű akármicsodát? Ők a példamutató, keresztény, családcentrikus apák, bocsánat "férfiak"! https://scontent.fbud4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/148158610_3750810088289074_4831587337043999645_o.jpg?_nc_cat=1&ccb=3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=N_M1-tvhC4oAX8KBAGu&_nc_ht=scontent.fbud4-1.fna&oh=d6c4ba01e330be762b8cc6c8c761e6f3&oe=604BC5C8
night watch
2021. február 10. 21:15
"nem szeretném, hogy összemossák a népeket" Az se jó, ha egy étterem étlapjáról az összes ételt egy nagy kondérban összekeverik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!