Hatalmas sziauramozással promózza magát a Bánkitó

2017. április 17. 09:14

Tiborcz István és Orbán Viktor közös pálinkázós képét megidéző jelenettel promózza magát az idén a korrupció problémáját zászlójára tűző Bánkitó Fesztivál. Nem mindenki értette a poént.

2017. április 17. 09:14

Rövid videókban tesz úgy a Bánkitó Fesztivál, mintha valaki átvette volna a nyolcadik kerületi Aurórát is üzemeltető Schönberger Ádámtól a fesztiválrendezés jogát.

Az új tulajdonosról szóló – a szervezők szándéka szerint a fesztivál korrupcióellenes tematikáját promózó – videók valószínűleg nem estek le teljesen a fesztivál közönségének, a szervezők ugyanis siettek leszögezni, nem volt tulajdonosváltás:

Mi, a Bánkitó Fesztivál szervezői az esetleges pánikot megelőzendő szeretnénk megnyugtatni a fesztiválozókat az utóbbi napokban a fesztivál körül kialakult közhangulat miatt. A feltételezések és a kényes téma kapcsán felmerülő nehézségek ellenére a vezetőség nem hátrál meg, és kitart eredeti tematikája (a korrupció) mellett. Szóval mindenki megnyugodhat, a Bánkitó továbbra is az a közös pont mard az életünkben, ami mindig is volt, és nincs arról szó, hogy új tulajdonos venné át a fesztivált.

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik