Az Exploiteddel emlékezünk a győri ifiházra

2016. március 17. 09:47

Lebontották a győri ifiházat, amit 1996-ban lebontottak a punkok, akik „szesszel, lakkbenzinnel dobták fel magukat”. Katasztrófahelyzet a Dunántúlon, húsz évvel ezelőtt. Még a polgármestert is a helyszínre hívták, aki azt mondta: ez a hiba elkövetődött.

2016. március 17. 09:47

Elbontották a Győr belvárosában álló Ifjúsági Házat, avagy a Petőfi Sándor Művelődési Házat – írja a Kisalföld. Az épületben éppen húsz éve tartott koncertet az Exploited zenekar: az esemény rengeteg punkot vonzott a kisalföldi megyeszékhely belvárosába, akik – a fenti videó szerint – „szesszel, lakkbenzinnel dobták fel magukat”, majd lebontották a környék kocsmáit a koncert előtt. A környéken lakók még a polgármestert is kihívták, a megyei rendőrfőkapitány szerint pedig katasztrófahelyzet alakult ki. A Cinken három éve jelent meg két beszámoló az eseményekről.

Ennyi maradt a húsz éve híressé vált épületből:

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Laibach
2022. január 31. 22:31
Ott voltam!!!!!!!!!! Szegény győriek azt hitték, hogy atomtámadás érte a várost.
Aerion
2022. január 31. 22:31
... Már vágják a Városliget fáit ... Én nem látom ilyen depressziósan a jelent. ... Orbán 15 éve még Corvin-láncot adott Balogh János ökológus akadémikusnak, ma a legbarbárabb természetpusztítók kijárója ... Már ne is haragudj, (de ha haragszol az is irreleváns) ez marhaság. Régen is vágtak ki fákat, és a jövőben is fognak. Orbántól tökéletesen fügetlenül. A városliget kivágott fái helyett új fákat ültetnek, a változás az élet velejárója, és az élet rendje. Születik, él, meghal. Akkor is, ha mindezt az ember generálja.
Aerion
2022. január 31. 22:31
Förtelmes épület volt. Rég le kellett volna bontani.
Békanász a hasadon
2016. március 20. 17:02
Jó szar cikk, nyögvenyelős, kusza, álhumoros, egyszóval jellemző, hogy nálatok még arra alkalmas ember sincs, aki egy félflekkes kis szinest megirna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!