Száz fellépőt vár a Fishing on Orfű

2015. november 24. 16:15

Száz fellépő, köztük az elmaradhatatlan Kispál és a Borz lép majd fel jövőre a Fishing on Orfű fesztiválon, amelyre kilencedik alkalommal kerül sor Pécs mellett.

2015. november 24. 16:15

Száz fellépő, köztük a Kispál és a Borz szórakoztatja a közönséget a hazai alternatív zenei színtér egyik legfontosabb eseményén, a Fishing on Orfű fesztiválon, amelyre 2016. június 22. és 25. között immár kilencedik alkalommal kerül sor a Pécshez közeli Orfűn.

 
Lovasi András Kossuth-díjas zenész, az esemény főszervezője kedden Pécsen, a rendezvényt beharangozó sajtótájékoztatón elmondta, hogy a nulladik napon a közönségtől 2010-ben elbúcsúzó, az orfűi fesztiválon azonban 2014-ben, 2015-ben is koncertet adó Kispál és a Borz játszik, amely erre az alkalomra története utolsó harmadának lemezeiből válogat.
 
Egyedi Péter, a rendezvény szóvivője közölte, hogy a három- és négynapos bérletek, valamint a nulladik napra szóló jegyek árusítása december 1-jén, a többi napi belépő értékesítése a végleges program kiadásakor, várhatóan március 1-jén kezdődik.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!