Ásványvízzel vagy szódával jobb a fröccs?

2015. szeptember 28. 16:45

A fröccsben az a jó, hogy a prolik és a sznobok is könnyen azonosulni tudnak vele, hangzik el a Tizenhárom és fél legújabb részében. Alkonyi Kristóf és Ripka Gergely a Sziget-lakókat kérdezték fröccsügyi preferenciáikról.

2015. szeptember 28. 16:45

 

Amerika választ! Kövesse élőben november 5-én a Mandiner Facebook-oldalán vagy YouTube-csatornáján!

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alex44
2015. szeptember 29. 10:07
Noha mostanában inkább tisztán szeretem inni a bort, de ha szóda vagy ásványvíz közül kell választani egyértelmű hogy inkább a szódát választanám jófajta vörösborral.
lvjtn
2015. szeptember 29. 01:20
a fröccs egy blaszfémia :) na jó, olaszrizling vagy siller borok esetében +35 fokban tolerálható elhajlás, de aki rajnai rizlingbe vizet spriccel, azt kézlevágással kéne büntetni :p
Akitlosz
2015. szeptember 29. 01:15
Kár keverni. Ha már buborékos bor alapú ital, akkor pezsgő, az természetes és sokkal finomabb is.
lutra
2015. szeptember 29. 00:23
Szódával ha van, de ha nincs, akkor ásványvízzel is jó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!