Több mint háromszáz újdonság a jubileumi Könyvfesztiválon

2013. április 17. 12:49

Mintegy 400 hazai író és több mint 300 könyvújdonság és várja a látogatókat a csütörtök délután kezdődő XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon.

2013. április 17. 12:49

Több mint 300 könyvújdonság és mintegy 400 hazai író várja a látogatókat a csütörtök délután kezdődő XX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon a Millenáris D és B épületében.

A világ öt legjobb könyvfesztiváljai közé sorolta a magyar fővárosban 1994 óta minden évben megrendezett könyvszakmai mustrát Peter Weidhaas, a Frankfurti Könyvvásár egykori igazgatója az eseményről szerdán tartott sajtótájékoztatón, gratulálva a budapesti rendezvényt szervező Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése (MKKE) vezetésének.

A huszadik rendezvény díszvendége Olaszország lesz, a díszvendég író pedig Michel Houellebecq francia író, aki csütörtök délután veszi át Tarlós István főpolgármestertől a Budapest Nagydíjat. A díszvendég országon túl 25 országból érkeznek külföldi vendégek a fesztiválra.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik