Jankovics filmjei Krakkóban

2012. november 28. 14:18

A lengyel közönség először láthatja a magyar filmes Az ember tragédiája című monumentális alkotását, de Jankovics Marcell rövidfilmjeinek válogatását is műsorra tűzték a krakkói Etiuda & Anima nemzetközi filmfesztiválon.

2012. november 28. 14:18

Jankovics Marcellnek Az ember tragédiája című animációs filmjét és rövidfilmjeinek válogatását is műsorra tűzték a krakkói Etiuda & Anima nemzetközi filmfesztiválon. A 19. alkalommal megrendezett lengyel fesztiválon szerdára ütemezték be Jankovics Marcell kilenc rövidfilmjének a bemutatását az Animációs alkotók önarcképei című programban.

A lengyel közönség először láthatja Jankovics Az ember tragédiája című, húsz évig készült monumentális alkotását – ismertette közleményben a Magyar Filmunió, amely szerint az alkotót mesterkurzus megtartására is felkérték.

A csütörtökön záródó Etiuda & Anima vendége Forgács Péter médiaművész is, akinek szintén több munkája – köztük a NémetEgység @ Balatonnál – Mézföld és a Krakkóban Ezüst Sárkány-díjjal elismert A dunai Exodus – szerepel a fesztivál műsorában.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!