A szervezők tudtak a drogról Ozorán

2012. augusztus 16. 09:02

A fesztivál szervezőinek ügyvédje szerint egy ilyen típusú rendezvénynél nem lehet teljesen kiszűrni a drogfogyasztást. Magyar Gábor elmondta: több embert kitiltottak a rendezvényről, arról azonban nem szólt, hogy a bűncselekmények miatt értesítették-e a rendőrséget.

2012. augusztus 16. 09:02

Ahol tízezer fiatal összegyűlik, ott a drog is megjelenik, ugyanúgy, ahogy bármelyik egyetemi gólyatáborban, vagy rosszabb esetben gimnáziumban is – fejtette ki Magyar Gábor, aki szerint ügyfele mindent megtett, hogy ez ne fordulhasson elő. Az ügyvéd elmondása szerint több embert kitiltottak a rendezvényről, arról azonban nem szólt, hogy a bűncselekmények miatt értesítették-e a rendőrséget.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2012. augusztus 18. 13:50
Hogy miért nem lep meg ez a hír, nem is értem. A szervezők tudtak. De hát a szervezők és a rendőrök együtt organizáltak...
Belfast
2012. augusztus 18. 13:50
A rendőrség nyilván tudott arról,hogy kb. bokáig járnak a résztvevők a drogban, de Magyarországon csak akkor jelennek meg nagy létszámban, és akkor lépnek fel eréjesen, ha hazafiak jelennek meg bárhol. Ezt a sz... drogos rendezvényt, remélem a jövőben már nem engedélyezik. Különben meg pár tucat hazafi simán rendet vághat a drogos, raszta, hippi, libsi, bibsi csőcselék között!
Soma
2012. augusztus 18. 13:50
A kábítószerben óriási pénz van! Még a gyerekzsúrokra is befurakodnak a terjesztők. Amíg a kormányok össze nem fognak ellene, addig a szülőnek kell normálisnak lennie. Válogassa meg, hová engedi el a gyerekét! A "fesztiválok" külön érdekesek ebből a szempontból!
nyugalmazott tanár
2012. augusztus 17. 11:17
És nem csak megszervezték, de biztosították is a "műveleti területet".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!