Szerdától Utcazene Fesztivál Veszprémben

2012. július 02. 16:37

Szerdától szombatig kerül megrendezésre a több mint tízéves múltra visszatekintő Utcazene Fesztivál Veszprémben. A rendezvény különlegessége az ingyenesség mellett az, hogy neves magyar előadók áthangszerelt felállásban, akusztikusan szólalnak meg.

2012. július 02. 16:37

A magyar könnyűzenei élet megkerülhetetlen együttesei akusztikus hangszerelésben lesznek hallhatók a szerdán nyitó veszprémi Utcazene Fesztiválon: fellép többek között a Supernem, az Irie Maffia, a Kiscsillag, a Magyashegyi Underground és a Punnany Massif.

Mellettük számos „igazi autentikus” utcazenész formáció is fellép, akik viszont nem szerepelnek minden második hazai fesztivál programjában. Közülük a zsűri és a közönség által legjobbnak ítélt előadók díjazásban részesülnek.

A fesztiválozók pénteken este az Óváros téren emlékeznek meg a 20 éves Enyhe Fintor Klubról. Az „időutazásban” két kultikus csapat segít, a néhány koncert erejéig ismét összeállt Sexepil zenekar, valamint az Európa Kiadó.

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!