Bulgáriában forog az Expendables második része

2011. október 11. 13:12

Sylvester Stallone után Chuck Norris, Jason Statham és Arnold Schwarzenegger is megérkezett Szófiába, a The Expendables folyatásának forgatására.

2011. október 11. 13:12

Sylvester Stallone már a múlt hét óta Bulgáriában tartózkodik, Chuck Norris, Jason Statham és Arnold Schwarzenegger pedig vasárnap délután érkeztek meg - írja bolgár novinite.com hírportál. A színészek a reptérről egyenesen a Szófia külvárosában álló Nu Boyana Filmstúdióhoz hajtattak, csak az öt óra körül befutott Schwarzenegger állt meg kicsit autogramot osztogatni a terminál előtt.

A The Expendables (A feláldozhatók) Stallone régi álma volt. A folytatás Simon West (Lara Croft: Tomb Raider, Con Air - A fegyencjárat) rendezésében készül, az első rész főszereplői közül szinte mindenki visszatér, ráadásul az akkor kimaradt színészek közül is felbukkannak néhányan, mint például Chuck Norris vagy Jean-Claude Van Damme. A forgatás Bulgária mellett Oroszországban, Franciaországban, és Kínában zajlik majd, a premiert 2012 nyarára tervezik.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!