Jazz a Civil Rádió megmentéséért

2011. szeptember 15. 14:09

S.O.S. CR Jazzfesztivál néven a Civil Rádió megmentésére fognak össze neves jazz zenészek szeptember 17-én.

2011. szeptember 15. 14:09

A hallgatók segítségét kéri a 220 önkéntes munkájával működtetett Civil Rádió, Magyarország legnagyobb közösségi médiuma az éterben-életben maradáshoz, mivel az utóbbi időszakban komoly válsághelyzetbe kerültek. A 2011. szeptember 17-i támogatói rendezvényre a hazai jazz élet vezetői összefogtak, hogy segítsenek saját eszközükkel: a zenével.

Fabrice Alibaux, Babos Gyula, Bágyi Balázs, Balázs Elemér, Balázs József, Berkes Balázs, Berki Tamás, Borbély Mihály, Csuhaj Barna Tibor, Hajdú Klára, Horváth Balázs, Lakatos  Ágnes, Márkus Tibor, Mohai Győző, Mohai Tamás, Oláh Kálmán, Pecek Lakatos Krisztián, Pluto, Horváth József, Rozsnyói Péter, Szabó Dániel, G. Szabó Hunor, Szakcsi Lakatos Róbert, Szőke Nikoletta, Vig Tommy és Vukán György alkotja a fellépők listáját.
 
A Civil Rádió egy önkéntesek által létrehozott és üzemeltetett közösségi rádió, mely már 1995 óta jelen van a budapestiek életében, évente több mint 800 civil szervezettel dolgozik együtt, és felkarol minden olyan kezdeményezést, ami érdemes arra, hogy eljusson a nagyobb közönséghez. A rádió szerteágazó érdeklődési körű hallgatókat fog össze és ismertet meg velük olyan témákat és álláspontokat, melyek máshol nem kapnának nyilvánosságot. Jelenleg is 220 önkéntes segíti a rádió munkáját, akik a szabadidejükben dolgoznak a közösségi rádiózás érdekében.
 
A rádiósok szeretnék, ha minél többen eljönnének, és a Civil Rádió tovább szóljon az FM98-on.

A 2011. szeptember 17-i S.O.S. CR Jazzfesztiválnak a Fonó Budai Zeneház (1116. Budapest, Sztregova utca 3.) ad otthont.

Jegyek a Fonó jegypénztárában kaphatóak a koncert napján 3.000 Ft-ért vagy a www.civilradio.hu weboldalon keresztül elővételben. Ugyanitt támogatói jegy is megvásárolható 9.000 Ft-ért.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drieno
2011. szeptember 16. 11:22
elképesztő jó zenéket nyomnak időnként, de a beszélgetős műsoraik időnként kifejezetten fájdalmasak inkább legyen civil rádió, mint ne legyen
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!