Eddie Murphy vezeti az Oscar-gálát?

2011. szeptember 05. 10:16

Eddie Murphy lehet a 2012-es Oscar-gála házigazdája - állította vasárnap a The Los Angeles Times.

2011. szeptember 05. 10:16

A The Los Angeles Times szerint Eddie Murphy vezeti az Oscar-gálára esélyes házigazdák listáját. Brett Ratner és Don Mischer producerek a héten találkoznak Tom Sherakkal, a Mozgókép Akadémia elnökével - feltehetően ekkor el is döntik, ki vezesse az eseményt 2012 februárjában.

A komikus színészt élő showban csaknem egy negyedszázada nem foglalkoztatták. Ugyan 2006-ban a Dreamgirlsben nyújtott alakításáért őt magát is Oscarra jelölték, Murphy karrierjében az elmúlt években nem voltak jelentősebb sikerek azon kívül, hogy a Shrek-sorozatban a szamár hangját adta.

Eddy Murphy mellett Billy Crystal és Jerry Seinfeld neve is felmerült a lehetséges házigazdajelöltek között. A brit bukmékereknél nagy felfordulást keltene, ha az Amerikai Filmakadémia tényleg a Beverly Hills-i zsaru mellet döntene. Náluk most Oprah Winfrey vezet (1 a 6-hoz eséllyel), akit Steve Martin követ (1-8), őt pedig Bradley Cooper és Billy Crystal (egyaránt 1 a 9-hez valószínűséggel).

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!