74 évesen kezd rendezni Dustin Hoffman

2011. szeptember 12. 11:21

Dustin Hoffman Londonban kezdi forgatni filmjét, mely egy valamikori operaénekeseknek és zenészeknek létrehozott idősek otthonáról szól.

2011. szeptember 12. 11:21

74 évesen rendezőként is bemutatkozik a kétszeres Oscar-díjas Dustin Hoffman, aki hétfőn Londonban kezdi forgatni filmjét Londonban. A Quartet című alkotás Daniel Schmid svájci rendező Il Bacio de Tosca című 1984-es dokumentumfilmje alapján készül, mely egy valamikori operaénekeseknek és zenészeknek létrehozott idősek otthonáról szól. A milánói Casa di Riposo per Musicisti nevű otthont maga Giuseppe Verdi alapította.

A mozifilm Nagy-Britanniában játszódik majd, a forgatás a tervek szerint hat hétig tart majd. A főszerepet Peter O'Toole játssza, Dustin Hoffman nem szerepel a filmben. A Quartet várhatóan 2012 nyarán kerül mozikba.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!