Pitt igazi hős

2011. augusztus 29. 11:20

A World War Z című film forgatásán egy menekülő nő elesett, és kis híján agyontaposták. A főszerepet játszó Brad Pitt ekkor hősiesen beugrott a tömegbe és ölben hozta ki a statisztát.

2011. augusztus 29. 11:20

A World War Z című film stábja éppen Skóciában vett fel egy éjszakai jelenetet, amiben rengeteg statiszta menekül a rájuk támadó zombik elől, amikor egy nő elesett, és kis híján agyontaposták. A főszerepet játszó Brad Pitt ekkor hősiesen beugrott a tömegbe és ölben hozta ki a statisztát.

Az egyik stábtag elmondta, 700-an menekültek legalább ugyanennyi zombinak maszkírozott statiszta elől, az utcán pedig káosz volt, mert a tömeg nem úgy viselkedett, mint elképzelték: „Lámpákat, kamerákat borítottak fel, szaladtak, amerre láttak. Elég félelmetes volt” - mondta. A megmentett nő apróbb sérüléssel úszta meg a kalandot, de a Scottish Sun szerint többen nem voltak ilyen szerencsések, volt akit kartöréssel, másokat zúzdásokkal szállítottak kórházba.

A World War Z egy zombiháború után játszódik, aminek történetét a Pitt által játszott karakter a túlélők elmondásából rakja össze, és próbálja kideríteni, mi okozta a járványt.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2011. augusztus 29. 16:22
Pitt igazi hős ------------------ Eleget gyakorolta a hősséget a filmjeiben. Legalább lett vmi gyakorlati haszna a dolognak. Egyébként, pedig minden malícia nélkül, köszi Mr. Pitt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!