Bellucci újra levetkőzik

2011. augusztus 24. 10:25

A gyönyörű olasz színésznő új filmjét a Velencei Filmfesztiválon mutatják be. A 46 éves Monica Bellucci ruhátlanul is látható Philippe Garrel francia rendező alkotásában.

2011. augusztus 24. 10:25

Philippe Garrel Un été brulant című szerelmi drámáját a Velencei Filmfesztiválon mutatják be. Az alkotás egy festőművészről szól, akit elhagyott a felesége. Az asszony szerepében Monica Bellucci látható, míg a festőművészt a rendező fia, Louis Garrel alakítja. A francia rendező most ötödször versenyez az esemény nagydíjáért.

Az augusztus 31-én kezdődő fesztiválon több olyan film is szerepel, amelyben meztelenkednek: például kanadai David Cronenberg Dangerous Method című filmjében Michael Fassbender Carl Gustav Jungot alakítja, aki páciensével, a Keira Knightley által játszott Sabinával folytat viszonyt. A filmes pszichodráma Christopher Hampton színdarabja alapján született. Fassbender egy másik alkotásban is borzolja a kedélyeket: Steve McQueen filmjében a brit színész egy szexuális vágytól fűtött New York-i férfit alakít.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2011. augusztus 25. 01:25
Blokk!
GY. F.űegér
2011. augusztus 24. 18:46
Istenem, ha Hitler helyett ezek a nők valósították volna meg a nácizmust... Nekünk nem maradt volna más, mint az aljamunka, meg a "szexuális kizsákmányolás" ! :DDD
GY. F.űegér
2011. augusztus 24. 18:17
Tökéletes. Egy magasabb rendű embertípus. :)
buckafej
2011. augusztus 24. 11:13
Gyönyörű, magas. okos, megvan mindene, ami kell.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!