Összeállt a Monty Python!

2011. június 29. 09:37

A csapat a néhai Graham Chapman életrajzából készülő 3D-s animáció kedvéért egyesült újra. A 3D-s produkcióhoz John Cleese, Terry Gilliam, Michael Palin és Terry Jones is a hangját adja, egyedül Eric Idle hiányzik a csapatból.

2011. június 29. 09:37

Egy film kedvéért újra összeállt a Monty Python: az animációs alkotás 1989-ben gégerákban elhunyt Graham Chapman 1980-ban megjelent, A Liar's Autobiography (Egy hazug életrajza) című memoárja nyomán készül - közölte a BBC. A jövő tavasszal a mozikba kerülő produkcióhoz John Cleese, Terry Gilliam, Michael Palin és Terry Jones is a hangját adja, csak Eric Idle hiányzik a csapatból.

Jones a hír kapcsán azzal viccelődött, hogy eddig fogalma sem volt róla, hogy Chapman meghalt, azt hitte csak lustul. Az előkészületek során a készítők szorosan együttműködtek a Chapman-hagyaték kezelőivel és a Python-csoporttal is - mondta el Jeff Simpson, a film társrendezője, aki szerint a komikus színész bizonyára örömmel fogadná, hogy egy 3D-s filmben idézik meg, mivel mindig is szerette a hülye szemüvegeket.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!