Már forog az új Asterix és Obelix

2011. június 02. 10:26

Megérkezett Magyarországra az Asterix és Obelix - Isten óvja Britanniát című folytatás stábja. A Gérard Depardieu és Eduard Baer főszereplésével készülő film franciaországi bemutatóját 2012. október 17-re tűzték ki.

2011. június 02. 10:26

Már forog a legújabb Asterix-film, melynek történetét René Goscinny és Albert Uderzo képregény-folyamának két kötetéből, az Asterix Britanniában, valamint az Asterix és a normannok című epizódjából gyúrták össze. A filmet Laurent Tirard rendezi, aki a Le Petit Nicolas című alkotással a legjövedelmezőbb francia filmet készítette 2009-ben, de az ő munkája a Moliere című életrajzi alkotás is. Asterix Edouard Baer lesz, Obelix szerepében Gérard Depardieu-t láthatjuk, immár negyedszer.

Az Asterix és Obelix - Isten óvja Britanniát című részben a római hódításnak makacsul ellenálló galloknak át kell kelniük angolföldre, hogy megmentsék kuzinjukat, Antiklimaxot. A francia-magyar-spanyol-olasz koprodukcióban készülő filmet 3D-ben forgatják. A munkálatok Máltán kezdődtek, a stáb július 20-ig Fóton forgat, majd két hét szünet után Írország partvidékére költözik. A franciaországi bemutatót 2012. október 17-re tűzték ki.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!