Heten nézték meg a Janus Pannonius-filmet

2011. június 16. 16:43

Négy vetítésen összesen hét néző látta az abszurd színházi darabból készített, Janus Pannonius életét feldolgozó Janus című filmet.

2011. június 16. 16:43

A témát már színdarabnak is abszurdnak szánta a rendező-forgatókönyvíró Pozsgai Zsolt, aki olyan filmeket jegyzett, mint a Konyec, és olyan sorozatokat, mint a Kisváros, míg az utóbbi egy-két évben az alternatív színházak rá nem találtak - írja az Index. Az egy elhagyott vasútállomáson játszódó, Stohl András főszereplésével forgatott filmre hatmillió forint állami támogatás jutott, hétvégén viszont öten nézték meg az Urániában két előadáson, és ketten, két előadáson a Vörösmarty moziban.

„A Cinereal vitte az e-cinemás hálózatába, azt mondta, szereti a filmet, azért” - indokolta a rendező a mozis bemutatást az Indexnek.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drieno
2011. június 17. 15:55
apám, pedig a média másról se szól, mint a filmről egyébként a magyar piacon ez óriási siker, a torinói lóhoz képest pl óriási siker, azt még nem mutatták be az országban - gondolom, az érzékeny lelkű tar nem merte bemutatni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!