1,8 millió dollárért kelt el Jacko bőrdzsekije

2011. június 28. 09:26

Michael Jackson a híres piros bőrdzsekit Thriller című, minden idők leghatásosabb klipjének kikiáltott videójában viselte. A vasárnapi árverésen befolyt pénz egy részéből az éppen két éve elhunyt énekes két bengáli tigrisének elhelyezéséről gondoskodnak.

2011. június 28. 09:26

1,8 millió dollárért, azaz körülbelül 340 millió forintért kelt el egy Los Angelesben megrendezett árverésen Michael Jackson piros bőrdzsekije, amelyet a Thriller klipjében viselt.

A dzsekit Deborah Landis, a videoklipet rendező John Landis felesége tervezte. Kettő készült belőle a szám 1983-as felvételéhez, a másik ruhadarab a Jackson-örökösök birtokában van. Az elárverezett darab ujján Jackson aláírása is szerepel.

Milton Verret texasi üzletember ajánlotta a legtöbbet a relikviáért. Verret bejelentette, a dzsekit világkörüli turnéra küldi, a bevételből pedig gyermekkórházakat támogat majd. A vasárnapi árverésen befolyt pénz egy részéből az éppen két éve elhunyt énekes két bengáli tigrisének elhelyezéséről gondoskodnak.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!