Reeves megérkezett Budapestre

2011. március 01. 08:24

Keanu Reeves hétfőn érkezett a magyar fővárosba. A kanadai színész a következő két hónapban a 47 Ronin című szamurájos filmet forgatja a rákospalotai Raleigh stúdióban.

2011. március 01. 08:24

Keanu Reeves testőrök társaságában szállt ki egy magánrepülőgépből hétfő este Budapesten és egy Range Roverrel azonnal a városba vitték. A Mátrix-filmek sztárja a 47 Ronin című szamuráfilmet forgatja majd a következő két hónapban a rákospalotai Raleigh stúdióban, mely egy 18. századi igaz történeten alapul.

 
A 170 millió dolláros költségvetéssel készülő 47 Ronin-t az elsőfilmes Carl Rinsch rendezi, aki eddig főleg reklámokat készített. A Variety szerint a 3D-s film a mesterük halálát megbosszuló szamurájok történetének stilizált verzióját mondja el A Gyűrűk Urá-ra jellemző fantasy- és a Gladiátor harci jeleneteihez hasonló látványelemekkel fűszerezve. A forgatókönyvet úgy alakították, hogy a részben ázsiai származású Keanu Reeves játszhassa az egyik harcost. A filmet 2012. november 21-én mutatják be az Egyesült Államokban.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!