Orrot tört Kea­nu

2011. március 25. 13:54

Keanu Reeves komolyabb sérülést okozott egyik filmbeli partnerének, Hiroyuki Sanadának: az egyik harcjelenet során karddal betörte a japán színész orrát.

2011. március 25. 13:54

Már javában zajlik a rákospalotai Raleigh stúdióban a Keanu Reeves főszereplésével készülő 47 Ronin forgatása. A Blikknek egy neve elhallgatását kérő bennfentes elmondta: a színész könnyebb sérülést szenvedett, valószínűleg az egyik harcjelenet forgatása során. A stáb tagjai azt vették észre, hogy kicsit sántít, de kiderült, hogy csak meghúzta a lábát.

Reeves maga viszont komolyabb sérülést okozott egyik filmbeli partnerének, Hiroyuki Sanadának: az egyik harcjelenet során karddal betörte a japán színész orrát. Sanada a filmben a szamurájok vezetőjét alakítja, akinek kezdetben ellentétei vannak Reeves figurájával, de végül szövetkeznek, hogy megbosszulják uruk meggyilkolását.

A bennfentes azt is elmondta, Reeves nagyon odaadóan dolgozik, minden reggel edz, nincsenek sztárallűrjei és elég magának való. A kora reggeltől késő estig tartó forgatások után már nem jár el sehova.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sarti/Orange
2011. március 25. 19:05
Keanu Reeves egy igaz ember. Nagyon bírom. Nagyon jó színész, és nem egy megjátszós barom. :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!