Nem kell az Időkerék

2011. február 01. 11:42

Nem gazdaságos és nem képvisel kulturális értéket a Magyarország EU-csatlakozásra épített Időkerék - véli a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő.

2011. február 01. 11:42

Nem fordították meg a Magyarország uniós csatlakozásának örömére felállított Időkereket, mert a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-t hónapok óta nem érdekli annak sorsa. A Miniszterelnöki Hivatal annak idején nyomatékosította, hogy a mű lehet hazánk új szimbóluma.

Az MNV gazdasági okok miatt nem forgatta meg az idén a kereket. Az időkereket száznyolcvan millió forint állami és nyolcvan millió forint magántőkéből finanszírozták. Az Időkereket 2008-tól kezeli az MNV Zrt., és számításai szerint összesen huszonnégymillió forintot fordított a műtárgy fenntartására és javítására.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barom segédmunkás
2011. február 01. 17:59
Gréczy Zsolt karrierje indult a kerékkel és további működése is ilyen sikeres mint altáji lakó.
mr.Marcang
2011. február 01. 17:43
Esetleg pár milláért egy abrosszal, vagy lepedővel letakart tükör jelezhetné, hogy halott (mszp) van a házban.
balbako_
2011. február 01. 14:05
Pedig ez mementó. Ez a balliberális tehetetlenség, fantáziátlanság, szépérzék, és pénzszórás mementója! Nemcsak Marx és Lenin, de Demszky és Gyurcsány is tatárjárásméretű kárt okozott hazánknak. Ennek a szemétnek a Szoborparkban a helye!
Juggernaut
2011. február 01. 13:33
Még szerencse, hogy nem költöttek minden pénzt erre a szarságra. Jutott pénz a ballib filozófus és szociológus brancs kistafírozására is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!