Rákospalotán lesz szamuráj Keanu Reeves

2011. január 10. 09:20

Hazánkban forgat február végétől több hónapon át Keanu Reeves. A Mátrix Neója egy szamurájt alakít majd a 47 Ronin című, 18. századi klasszikus japán történetben.

2011. január 10. 09:20

Angelina Jolie, Brad Pitt, Robert De Niro és Jeremy Irons után újabb hollywoodi híresség érkezik Budapestre. Keanu Reeves februárban kezdi forgatni legújabb, 47 Ronin című filmjét. A klasszikus japán szamurájtörténet a 18. században játszódik Japánban. A szamurájok egy csoportja hadjáratot indít, hogy megbosszulják mesterük meggyilkolását. Reeves a harcosok vezetőjét, Hirót alakítja majd.

A látványos film 3D-ben készül, legtöbb jelenetét nálunk, más részeit pedig Londonban forgatják majd. Carl Rinsch ül a rendezői székben, aki a 47 Ronin kedvéért még egy Alien-moziról is lemondott.

A stáb február 28-án kezdi meg a munkát a fővárosban, de a Bors úgy tudja, hogy a Mátrix kiválasztottja már hetekkel korábban hazánkba érkezik. Egy bennfentes elmondta: „Azt kérte, hogy egy kényelmes, nagy helyen szállásolják el, ahol nem zavarja majd senki. Arról még nem született döntés, hogy ez egy patinás pesti hotel egyik lakosztálya vagy egy luxuslakás lesz-e. Azt is fontosnak tartja, hogy ne kelljen mindennap órákat utaznia, mire kiér a rákospalotai stúdióba”.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
honphibu
2011. január 11. 09:44
Rákospalotán már vannak szamurájok, Lakatos Kianu például.
Honfi-fi
2011. január 11. 09:33
Az a szamuráj, inkább csak mamuráj lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!