Máz

2011. január 19. 09:17

November 20-án, csütörtökön délután ötkor nyílik Budapesten, a Mai Manó Házban a képeivel már a Mandineren is megjelent Szami legújabb, Máz című kiállítása. Az eseményhez videóelőzetes is készült.

2011. január 19. 09:17

A fotográfia igencsak izgalmas területére vándorolt Szami, amikor elkészítette Máz című legújabb anyagát: a fényképeken szereplő modelleket különböző mázzal vonta be, a végeredményen pedig alaposan el kell gondolkoznia a nézőknek, nem festményt látnak-e. A Máz címre keresztelt kiállítási anyagot január 20-án, csütörtök este öt órától egészen március 20-ig lehet ingyenesen megnézni a Mai Manó Ház könyvesboltjában. A tárlat megnyitóján Mélyi József művészettörténész gondolatait hallgathatjuk majd meg.

Szami képei egyébként már a Mandineren is megjelentek: a fotós tavaly februárban lapunk munkatársát kísérte el egy Győr-Moson-Sopron megyei kis faluba, amely akkor akart elszakadni Mosonmagyaróvártól, és azóta ezt sikeresen meg is tette.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!