Keanu Reeves is Magyarországra jön

2010. december 16. 11:04

Februártól Londonban és Magyarországon kezdik forgatni A 47 ronin című szamurájfilmet. A történet főszereplője Keanu Reeves lesz.

2010. december 16. 11:04

A 47 ronin című klasszikus japán szamurájtörténetet filmesíti meg jövőre az Universal. Az már két éve köztudott, hogy a főszerepet Keanu Reeves alakítja majd, most pedig a What's Playing című filmes blog a Hollywood Insiderre hivatkozva azt állítja: a forgatás február 28-án indul Magyarországon és Londonban.

A klasszikus, s valós eseményeken alapuló 18. századi szamurájtörténet olyan kardforgatókról szól, akik megtorolják mesterük halálát. Reeves Hirót, az egyik szamurájt alakítja majd.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ultima Ratio
2010. december 17. 15:06
Keanu Reeves nem fehér véletlenül? Szerintem legalább annyira lesz meggyőző szamuráj, mint Tom Cruise, de ő legalább nem adta el magát japánnak.
rjúgakuszei
2010. december 16. 12:30
ronin: helyesen rónin (浪人), hosszú ó-val. (bár a tényleges kiejtést leginkább a "rónyin" adná vissza)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!