Tisztújítás a Magyar Írószövetségnél

2010. november 29. 09:46

A Magyar Írószövetség tisztújító közgyűlésén három évre választottak új elnököt, elnökséget, választmányt és felügyelőbizottságot. A leköszönő elnököt, Vasy Gézát Szentmártoni János József Attila-díjas költő váltja.

2010. november 29. 09:46

A Magyar Írószövetség elnökévé Szentmártoni Jánost választották. Az elnökség tagjai lettek: Ács Margit, Kiss Gy. Csaba, Falusi Márton, Mezey Katalin, Vasy Géza és Iancu Laura. A szövetség felügyelőbizottságát Báger Gusztáv, Benke László és Kelemen Erzsébet alkotják.

Szentmártoni János 1975-ben született Budapesten. A fiatal költő alapító tagja volt a Stádium Fiatal Írók Körének, 1997-ben a Jelenlét társszerkesztőjeként dolgozott. A megválasztott elnök József Attila- és Gérecz Attila-díjas, több verseskötete jelent meg, emellett esszéket, kritikákat is publikált.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!