Michael Douglas új filmre készül

2010. november 12. 08:52

Michael Douglas intenzíven készül a híres amerikai zongoristáról, Liberace-ről szóló új filmjére. A torokrákban szenvedő színész szeretőjét Matt Damon játssza majd.

2010. november 12. 08:52

Steven Soderbergh két éve említette először, hogy a másságát következetesen cáfoló, AIDS-ben elhunyt világhírű előadóművészről és zongoristáról, Wladziu Valentino Liberace-ről akar filmet forgatni. Már ekkor Michael Douglasnek és Matt Damonnak szánta a főszerepeket.

Douglast augusztusban súlyos stádiumú torokrákkal diagnosztizálták és kemoterápiás kezelésen esett át. A legfrissebb hírek szerint jól reagált a gyógyszeres kúrára. „Minden a tervek szerint halad” - mondta el Matt Damon a Gala című német magazinnak. „Személyesen beszéltem Catherine-nal, a feleségével és Michaellel, megkérdeztem őket, mit gondolnak a dologról, és csak pozitív választ kaptam tőlük” - tette hozzá.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zoli 29
2010. november 15. 10:04
Nem semmi az, amilyen méltósággal viseli MD a rákot és a kemoterápiát. Úgy tűnik, nem csak jó színész, de nagy ember is. Hajrá!
Dr. Kotász
2010. november 12. 20:34
-,,megkérdeztem őket,mit gondolnak a dologról,HIV + választ kaptam tőlük "! Én azért inkább kamillateával gargarizálnék Mihály bátyám helyeben,bár ki tudja,lehet,hogy van jobb gyógymód is .)
negeev
2010. november 12. 20:19
Most mi a gáz abban, hogy készít egy olyan melegről szóló filmet, aki mindvégig azon volt, hogy nehogy bárki megtudja róla, hogy homi és urambocsá' ne tetszen a másiknak e miatt? Igazság szerint, pont ezért fog talán sokkal többet érni egy ilyen mozi, mint a sok melodramatikus és nyálas, a lényegről elterelő Brokeback Mountain és társaik.
red label
2010. november 12. 13:41
Igy a vége fele belefér a homokos film is. Sajnálom Michel Douglast, jó színésznek tartottam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!