Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Think While You Shoot

2010. október 14. 11:29

Fotográfiákat múzeumban nézegetni? Igen! A Fotóhónap keretein belül megrendezett Martin Munkácsi-kiállítás mellett Lucien Hervé és Escher Károly képeit is megcsodálhatjuk.

2010. október 14. 11:29

A Fotóhónapot kétévente rendezi meg a Magyar Fotóművészek Szövetsége. Célja, hogy a hazánkban rendkívül népszerű, de mégis viszonylag háttérben lévő fotóművészetet középpontba állítsa és bemutassa a hazai műtárgyakat, illetve a jelenleg érzékelhető fotográfiai irányzatokat is. A Ludwig Múzeumba ellátogatók Martin Munkácsi életművével találkozhatnak, a száz éve született Hervé életmű-kiállításának pedig a Szépművészeti Múzeum ad otthont október 28-tól. A mester építészeti fotói mellett Párizsban készült felvételekkel és csendéletekkel is találkozhatunk.

Ismeretlen ismerős címmel állítják ki Escher Károly életmű-kiállítását október 21-től a Mai Manó Házban. Escherhez kapcsolódik még az Országos Széchényi Könyvtárban Egy rejtőzködő életmű címmel az intézmény birtokában lévő 38 ezer kocka negatívból válogatott anyag. Ugyancsak 22-én nyílik a Fotó: Escher című tárlat a József Attila Klubban, amely az Escher-család VI. kerületi hétköznapjaival foglalkozik.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!