Jolie cáfolja a vádakat

2010. október 19. 09:44

Angelina Jolie mocskos pletykának nevezte azokat a vádakat, melyek szerint filmje egy szerb férfi és egy bosnyák nő nemi erőszakkal elkezdődött szerelmi kapcsolatát dolgozza fel. A rendező a tisztázás és a szarajevói forgatási engedély megszerzése érdekében már el is küldte a forgatókönyvet Gavrilo Grahovac boszniai kulturális miniszternek.

2010. október 19. 09:44

„Elterjedt egy mocskos pletyka, amely szerint a film egy olyan kapcsolatról szól, amely kínzással és nemi erőszakkal kezdődik, de ez nem így van” - jelentette ki a hétfői USA Todayben Angelina Jolie, a Cím nélküli boszniai háborús szerelmi történet munkacímmel forgatott játékfilm rendezője és forgatókönyvírója. Az ENSZ jószolgálati nagykövete leszögezte: a filmmel kapcsolatos „förtelmes rágalmazások hamisak. Az Oscar-díjas művésznő elmondta: tisztelettel nyúlt a délszláv konfliktus közepette játszódó drámához és filmje nem lesz kifacsart fantáziaszülemény, ahogy azt félreinformált bírálói állítják.

A történet egy szerb férfi és egy bosnyák nő szerelméről szól, amely még a háború előtt, egy szórakozóhelyen kezdődik. „A film arról a tapasztalatról szól, amelyet különböző emberek különböző oldalakon szereztek a háború pusztítása közepette; a pár, amely biztos kapcsolatban élhetett volna, ha nem tör ki a háború, a konfliktus miatt egészen másfajta történetbe keveredik.” - magyarázta Jolie, aki a pletykák tisztázása és a szarajevói forgatási engedély megszerzése érdekében már el is küldte a forgatókönyvet Gavrilo Grahovac boszniai kulturális miniszternek.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!