Unokáink tényleg nem fogják látni

2010. szeptember 20. 09:14

Levették a képernyőről 30 év után az MTV Unokáink sem fogják látni című műsorát. A műsornak köszönhető többek között az Andrássy út kandelábereinek és a Lánchíd és az Alagút címereinek lecserélése, a vidámparki körhinta lecserélése és a Centrál Kávéház újjáépítése.

2010. szeptember 20. 09:14

Az MTV levette a képernyőről 30 év után az Unokáink sem fogják látni, avagy: a városvédő Pallasz Athéné kezéből időnként ellopják a lándzsát elnevezésű műsort. Ráday Mihály műsora nem szerepel az MTV őszi struktúrájában, több információt az egyeztetések miatt nem tudnak adni - tájékoztatott a csatorna.

A városvédő sorozat első adása 1980. elején futott, 1982-1983 telén megalakult a Budapesti Városvédő Egyesületet, a Város- és Faluvédők Szövetsége és a Nemzeti Panteon Alapítvány is. A műsornak köszönhető többek között az Andrássy út kandelábereinek és a Lánchíd és az Alagút címereinek lecserélése, a vidámparki körhinta lecserélése és a Centrál Kávéház újjáépítése.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!