Bollywoodi filmet forgatnak Jézusról

2010. szeptember 01. 14:19

A názáreti gyermekkorát dolgozza fel az az indiai produkció, melyet hamarosan a Szentföldön, Izraelben kezdenek forgatni.

2010. szeptember 01. 14:19

Indiai gyerekszereplőkkel és az angol mellett három indiai nyelvű narrációval készül az a film, mely Jézus gyermekkorát dolgozza fel. Szingethám Szrinivásza Ráo rendezi az első ilyen típusú bollywoodi alkotást. A dráma producere elmondta: globális érdeklődésre számítanak. Indiában 24 millió keresztény vallású ember él, ez a szám viszont mindössze a lakosság 2,3 százalékát teszi ki.

Christien Tinsley, Mel Gibson A passió című filmjének maszkmestere is részt vesz a produkcióban: megöregíti majd a gyermekszereplőket a gyermek Jézus korának előrehaladtával. A jövőre moziba kerülő filmre 30 millió dollárt (6,7 milliárd forintot) költenek, míg egy átlagos indiai produkció 500 ezer dollárból (112 millió forintból) készül.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!