Beugró, Puskás és a Barátok közt

2010. szeptember 27. 09:39

Kiosztották a Kamera Hungária Televíziós Műsorfesztivál díjait szombat este Veszprémben. A szórakoztató műsorok közül a Széf és a Beugró, az életrajzi, portréfilm kategóriában pedig a Puskás Hungary című film bizonyult a legjobbnak. Közönségdíjat kapott a Barátok közt és Sebestyén Balázs is.

2010. szeptember 27. 09:39

A szórakoztató műsorok kategóriáiban díjat kapott a Széf és a Beugró egy-egy adása. A dokumentumfilm kategóriában Az idő sodrában- Nádudvari krónika 1988-2008. című alkotást díjazta a zsűri. Az életrajzi, portréfilm kategóriában a Puskás Hungary című film bizonyult a legjobbnak, a népszerű tudományos és ismeretterjesztő műsorok közül a Bence meg a többi jómadár című természetfilm kapta a Kamera Hungária díját.

Színes riport kategóriában a Panoráma-Háborús napló című műsort díjazták. A tényfeltáró, oknyomozó riportok közül a Hír TV Célpont Guberátorok adását értékelték a legjobbnak. Az interjú, stúdióbeszélgetés kategóriában az Egyenes beszéd Kálmán Olgával-Best of 2009. című pályamű lett a legjobb. A Kamera Hungária Magazinműsor kategóriájában a Teknőc a láthatáron - Bábu vagy nyert díjat.

Dramatikus művek közül a médiaszakemberekből álló zsűri a Hajónapló ’89-09-Levegőt venni című művet díjazta. Az egyik közönségdíjas Sebestyén Balázs lett mint a legkedveltebb televíziós személyiség, a Barátok közt pedig a legkedveltebb televíziós műsor díját kapta. A kilencedik Kamera Hungária Televíziós Műsorfesztiválra benevezett 284 pályaműből 91 alkotás jutott döntőbe.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!