Magyar premierek Montrealban

2010. augusztus 24. 12:53

Három magyar film is bemutatkozik Montreal neves őszi filmszemléjén, a World Filmen. Az A-kategóriás rendezvényen a Kolorádó Kid, a Vespa, illetve a Köntörfalak tengerentúli premierjére kerül sor.

2010. augusztus 24. 12:53

Három magyar filmet is meghívott a híres montreali World Film filmfesztivál: Kolorádó Kid, a Köntörfalak és a Vespa is vetítésre kerülnek. A kanadai nemzetközi filmünnep a FIAPF producerszövetség minősítése alapján A-kategóriás.

A World Film keretében augusztus 26. és szeptember 6. között öt kontinens kortárs filmjeit mutatják be. Az elsőfilmes Vágvölgyi B. András Kolorádó Kid című flaszter westernje 1956-os eseményeket idéz fel, a film angol koprodukcióban készült. Dyga Zsombor Köntörfalak című filmje Groó Diána Vespájához hasonlóan már több díjat bezsebelt a Magyar Filmszemlén.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!