Botrány: újabb fesztivál dőlhet be?

2010. augusztus 06. 15:46

Bár az Alterego Fesztivál szervezői állítják, hogy a híresztelésekkel ellentétben augusztus 23-tól birtokba veszik az orfűi Panoráma Kempinget, számos jel utal arra, hogy a rendezvény bedőlni készül. Az Alterego Fesztivált ugyanazok szervezik, mint akik a már korábban meghiúsult Velencei-tavi Part Fesztivált.

2010. augusztus 06. 15:46

A rendezvényen elvileg fellépő zenekarok a fesztivál kezdete előtt két héttel még semmilyen aláírt vagy érvényes szerződéssel nem rendelkeznek. Kiderült az is, hogy az orfűi kempingre sincsen érvényes bérleti szerződése a szervezőknek, valamint hang-, fény- és színpadtechnikát a fesztiválon biztosító fővállalkozó fizetésképtelenség okán elállt attól, hogy bármit is dolgozzon nekik. A fesztivál szervezőit a Stopnak sem sikerült sem telefonon, sem e-mail-ben elérnie, sőt azóta már a rendezvény weboldala is elérhetetlen.

Az Alterego fesztivált egyébként ugyanaz a stáb szervezi, amelyik a július végi, a Velencei-tó partjára tervezett Part Fesztivált sem tudta kivitelezni, így pedig talán már nem is olyan meglepő a történet. Érdekesség még, hogy a bedőlt Part Fesztiválra jegyet váltókat azzal akarják kárpótolni, hogy az Alterego Fesztiválra is érvényes a jegyük. Azonban a két rendezvény jellege teljesen más, így többen nem kérnek a lehetőségből, csakhogy a szervezők nem váltják vissza a jegyeket. Szerintük ugyanis ez nem az ő felelősségük, ez ügyben az Agárd Zenei Fesztivál Kft.-val kell felvenni a kapcsolatot.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!