Rosszul lett nálunk Anthony Hopkins?

2010. július 27. 11:04

A Magyarországon forgató zseniális walesi színész rosszullétéről már mondtak mindenfélét, az viszont biztos, hogy mentőt hívtak hozzá, de az Állami Egészségügyi Központba végül nem érkezett meg.

2010. július 27. 11:04

A Független Hírügynökség szerint rosszul lett, és mentő vitte kórházba a május óta Magyarországon forgató Anthony Hopkinst a fóti filmgyárból, az Index szerint viszont Astra filmstúdióban dolgozik a világhírű színész. Kiderült: valóban az Astrában forgat, de nem vitték kórházba.

Bozi Judit, az Állami Egészségügyi Központba (ÁEK) kommunikációs osztályvezetője az MTI-nek azt mondta: valóban kaptak olyan tájékoztatást, hogy ebbe a kórházba szállíthatják Anthony Hopkinst, de végül nem vitték oda. Howard Ellis, a Magyarországon készülő Rite (Rítus) című film producere még azt is cáfolta, hogy a művész egyáltalán rosszul lett volna forgatás közben.

A filmesek annyit mondtak: semmilyen komolyabb rosszullétről nincs szó, a forgatást pedig folytatják. A Tv2 Aktív című műsorában magas vérnyomást emlegettek. A Rítust Mikael Håfström rendezi Matt Baglio könyve alapján: egy hitében megingott papnövendéket a Vatikánba küldenek, hogy egy veterán paptól sajátítsa el az ördögűzés mesterségét. Anthony Hopkins alakítja a papot, de szerepel még a filmben Toby Jones, Alicia Braga és Ciaran Hinds is. Várhatóan kedden ér véget a forgatás.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kockadroid
2010. július 27. 19:40
A sajtósok hiába várják a nyilatkozatott a filmgyár előtt, mert a Bárányok Hallgatnak. A mentőkocsit viszont állítólag megtalálták...
advocaat
2010. július 27. 14:33
Szar ügy.... Nálunk még Hannibal Lecter is szarul érzi magát.....
gyuszika
2010. július 27. 14:16
Mielőbbi felépülést Sir Anthony.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!