Szerbia
ÉLŐ
Anglia

Folytatódik a Beavis és Butt-head?

2010. július 07. 09:52

Folytatódhat a kilencvenes évek ikonikus rajzfilmsorozata. Az alkotó Mike Judge állítólag 30 új epizódot készít a Beavis és Butt-head-hez, melynek a felét már meg is írta

2010. július 07. 09:52

A REVIEWniverse szerint Mike Judge a Beavis és Butt-head folytatásán dolgozik. Az ikonikus figurák alkotója állítólag harminc új epizódot készít a hivatalosan 1997-ben véget ért rajzfilmsorozathoz, melyből - ha minden igaz - a felét már meg is írta. Judge-ot nem kapta el a 3D-s őrület, így a technikai megvalósítás ugyanolyan lenne, maradnának a zenei betétek és a szereplők jellegzetes röhögése is.

Időről-időre azért eddig is visszatért Beavis és Butt-head egy-egy cameo erejéig: tavaly például Judge filmjét, az Extract-et reklámozták, 2008-ban pedig a Jackass egyik különkiadásában tűntek fel. Judge és a show-nak helyet adó Music Television most sem kommentálta a REVIEWniverse pletykáját.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!