Díjnyertes magyarok Cannes-ban

2010. június 23. 17:14

Bronzérmet nyert a Kun Judit-Deme Dániel kettős a cannes-i reklámfesztivál Young Lions versenyének cyber kategóriájában. Közös munkájukat 35 csapat közül a harmadik legjobbnak ítélte a zsűri.

2010. június 23. 17:14

A kategória aranyérmét a brazil páros, Daniel Xavier, a Wunderman szövegírója és Natalia Resende, az AlmapBBDO art directora nyerték el. Ezüstérmes a venezuelai Julian Guarin, az Ars DDB szövegírója és Diago Rodrígez, az Ars DDB art directora lett.

A feladat – ahogy a 28 év alatti fiataloknak kiírt Young Lions minden kategóriájában – most is egy 24 órán belül megtervezett társadalmi célú munka volt, melynek keretein belül a Channel 16 nevű, társadalmi célú weboldal és a mögötte álló nemzetközi szervezetek, bloggerek és magánszemélyek számára kellett egy online hirdetést tervezniük.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!