Dear Friend Hitler

2010. június 15. 11:28

Az indiai filmgyártás sokkal nagyobb, mint egész Hollywood - ez már közismert. Bollywood most azonban először nyúl olyan témához, mely egy akkora antihősről szól, mint Adolf Hitler: az alkotás a Harmadik Birodalom végnapjait mutatja majd be.

2010. június 15. 11:28

Hihetetlen, de igaz: a Bukás és a Brigantyk után lehet még bőrt huzigálni a Hitler-témáról; most Bollywood van soron. A tervek szerint a Dear Friend Hitler című filmben a náci diktátort és Eva Braunt Anupam Kher és Neha Dhupia indiai filmsztárok alakítják majd. Az alkotás állítólag Adolf Hitler és a hozzá közel állók kapcsolatát mutatja majd be, és „a nézők felfedezhetik benne majd Hitler bizonytalanságát, karizmáját, paranoiáját és valós zsenialitását”.

„Ő volt a 20. század legsikeresebb vesztese, hiszen míg vezetőként sikeres volt, emberként komoly problémákkal küzdött” - véli Rakesh Randzsán Kumar rendező, aki moziját az indiai közönség után nemzetközi szinten is terjesztené. „Így végre mindenki számára kiderülhet, hogy Hitler rajongott Indiáért, és hogy áttételesen neki köszönhető a függetlenség elnyerése is. Az alkotás azonban inkább lesz háborús, mint romantikus film” - avat be Kumar.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Shulc
2010. június 15. 17:56
Annyira utálom már ezeket a mocskos féreg nácikat. Kinyírták az egész családomat!!! Fel tudjátok fogni, hogy ez mit jelent? Ez azt jelenti, hogy a magyar az egy bűnös nép, mert nem állította le az összes magyar deportálását. Sokba fog ez nektek még kerülni.
drienovác
2010. június 15. 13:35
hitler felszabadítja Indiát! és mit szól ehhez a holokauszt ipar?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!