Lovasi építőmunkásnak áll

2010. május 21. 13:42

A Fishing On Orfű fesztivált reklámozza az a rövidfilm, amin Lovasi András és Rátgéber László beszáll a Tettye park felújításába. A művészek az építőmunkás létet figurázzák ki.

2010. május 21. 13:42

Lovasi és Rátgéber a Tettye park felújításába segítettek be egy csöppet és filmjükben arra buzdítják majdani fesztiváljuk résztvevőit, hogy a június 16-18 közti Fishing On Orfű nevezetű rendezvényük előtt és után is élvezzék Európa Kulturális Fővárosát. filmjükben többször megígérik, mire elkezdődik a fesztiváljuk, Pécs is elkészül, azaz végre valahára vége lesz a felújításoknak.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
drienovác
2010. május 25. 06:40
milyen művészek? mondjuk inkább, hogy celeb egyébként a kettő közül melyik lenne a művész? Rátgéber tényleg az egik legnagyobb a saját szalmájában Lovasi és társai meg ízlés dolga, amikor először megjelentek, új színt jelentettek, de a harmadik, negyedik, x-edik ugyanolyan zenei alapokon nyugvó másképp megírt ugyanaz után legalábbis meglepetés volt a díja egyébként szép példáját adják annak, hogy mindig azon csattan az ostor, aki látszik, ahogy "horizont" is kifejtette, nem az építőmunkás a felelős az életmódjával, hogy elhúzódtak a dolgok, hanem az elvtársak, akik képtelenek voltak időben meghozni azokat a döntéseket, amelyekre szükség lett volna, hogy minden időben készen legyen de már látom, hogy nem restek itt se néhányan a volt városezetés hibáit a Páva csapatra hárítani, akik egy éve gyakorlatilag újraindították a projektet toller balesete óta a polgármester-választásig a helyi mszp is "kómába" esett, mert a belső harcokat nem bírták eldönteni, csak a vezetőket , a kult. főv. igazgatókat cserélgették, amikor azok jelezték, hogy nem jutnak előre egy lépést sem - akkor az illető némi kp-val távozott, meg egy titoktartási nyilatkozattal
Horizont
2010. május 23. 16:48
A szerencsétlen, szánalmas Lovasinak nem az építőmunkást kellett volna kifigurázni hanem az építésért felelősöket. És saját magát amikor átveszi a Kossuth díjat:(
Laibach
2010. május 21. 18:27
Lovasi meg a Kossuth díj.... Muhahaha!
vero1_
2010. május 21. 18:10
azt hittem tényleg beáll téglát pakolni. "pénz már nem kell, valami értelmeset is csinálok - szórakozásból." de nem. itt összeér. szóval nem véletlenül nem szerettem a kispált. :o)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!