Lost kiállítás nyílik

2010. április 14. 10:02

Az AXN elhozza a kultikussá vált Lost-Eltűntek című sorozat epizódjaiban látható kellékeket. A tárlatot a Vam Design Centerben lehet megnézni április 23-25-ig.

2010. április 14. 10:02

A megmagyarázhatatlan jelenségekkel együtt a sorozat számos, a cselekmény alakulását meghatározó, speciális tárgyat vonultatott fel az évadok során, amelyek megtekinthetők lesznek a kiállításon; ráadásul az utazó kiállítás befejeztével egy online aukció során minden ereklye megvásárolható lesz.

A jelenleg futó befejező évadhoz érkezett LOST elsöprő sikert aratott a közönség és a kritikusok körében egyaránt; besöpörte a szakma legrangosabb díjait, és világszerte masszív rajongótábort alakított ki. Az évek során egyre szövevényesebb cselekményű sorozat befejező szezonjában, a hatodik évadban - a készítők ígérete szerint - a nézők választ kapnak az összes kérdésre.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!