Lakástrend&Design

2010. március 02. 11:02

Március 4. és 7. között a MaxCity bemutatja a 13. Lakástrend és Design kiállítást, Magyarország egyik legjelentősebb lakberendezési és formatervezési seregszemléjét, melyet a Műcsarnokban tekinthetnek meg az érdeklődők.

2010. március 02. 11:02
Az immár tizenharmadik alkalommal megrendezett kiállításon a megszokott igényességgel találkozhat a látogató, hiszen napjaink lakberendezési trendjeit a tárlatot vendégül látó Műcsarnok nagyszerű tereiben elhelyezett exkluzív enteriőr-installációk jelenítik meg.

A kortárs design krémje is bemutatkozik: a nemzetközi formatervezés újdonságai mellett a hazai formatervezők alkotásaiból rendezett „madeinhungary” kiállítás betekintést nyújt az itthoni műhelyek munkájába is. Az évről évre megrendezett Lakástrend és design kiállítás nem csupán az érdeklődőket, de a szakembereket is segíti az enteriőrtervezés útvesztőjében való eligazodásban.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!