Cseh Tamás Nap a Magyar Kultúra Napján

2010. január 21. 21:15

A Bárka Kávézóban kiállítást rendeznek az énekes rajzaiból, és egy termet is elneveznek róla.

2010. január 21. 21:15
2010. január 22. a Magyar Kultúra Napja, és egyben a művész születésnapja is, ez adja az apropót a Bárka Színház rendezvényéhez. A program részeként a Bárka Kávézóban kiállítást rendeznek az énekes rajzaiból. A Bárka Vívótermét pedig „Cseh Tamás Teremre” nevezik át, mivel itt énekelt 1999-től betegsége kezdetéig.

Ezen kívül egy ünnepi esttel is megemlékeznek a legendás énekesre. A meghívott alkotók mind kötődnek valamilyen módon Cseh Tamás dalaihoz. Egy Cseh Tamással szerzett, még soha elő nem adott dal bemutatására készül például Ökrös Csaba, és fellép még Másik János, Lovasi András, Kiss Tibor, Sebestyén Márta, Dresch Mihály, a mesemondó Berecz András és a Csík zenekar. Képviselteti magát az egykori 25. Színház, a Katona József Színház és a Bárka Színház is.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!