Robert F. Kennedy: Sok igazságbomba hagyta el Orbán Viktor száját

2024. augusztus 01. 20:31

Ifjabb Robert F. Kennedy csütörtökön megosztotta Orbán Viktor tusványosi beszédét, amire rögtön reagált is.

2024. augusztus 01. 20:31

Nyitókép: Bastien INZAURRALDE / AFP

Ifjabb Robert F. Kennedy csütörtökön az X-oldalán megosztotta Orbán Viktor tusványosi beszédét, amire rögtön reagált is. „A háború felfedi azt a valóságot, amiben élünk. Ez a valóság nem volt látható és nem volt leírható eddig, de a háborús rakéták villanó fényénél azzá vált. Mint a Mátrix című filmben: a főhős előtt egy döntés áll, két bogyóból választhat, ha a kék bogyót nyeli le, akkor maradhat a látszatok világában, ha a piros bogyót, akkor megnézheti és leereszkedhet a valóságba” – idézte fel Orbán Viktor gondolatait.

Az amerikai politikus szerint rengeteg igazságot fogalmazott meg a magyar miniszterelnök.

Sok igazságbomba hagyta el Orbán Viktor száját”

– írta Ifjabb Robert F. Kennedy.

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Orbán Viktor

Facebook

Idézőjel

Az igazság az, hogy az európai politika összeomlott.

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 185 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina11
2024. augusztus 02. 14:15
Anomander 2024. augusztus 01. 22:13 Megint előhúztatok egy futóbolondot, aki Orbánt támogatja? :D Arról kellene beszélni, hogy a kormány erőből megint kibaszik emberekkel, remélem akkorát fognak bukni, mint Rottenbiller. Elvenni Pakstól az erőmű adóját? Mert nem őket válaszották? Ekkora geci kormány nem sok volt ebben a hazában. " 4 x 2/3 Anomander elvtárs! betűvel is kiírva: NÉGYSZER KÉTHARAMAD!!!!
Hopszjuliska
2024. augusztus 02. 09:55
Hoppá! No erre varrjon minden libsikomcsi gombot!
oberennsinnen49
2024. augusztus 02. 09:41
Kennedy megosztásának vége: "Amiről beszélek, és amivel szemben állunk, az valójában egy globális rendszerváltozás. Következtetés: Miközben Ukrajna további hiteleket kér tőlünk, tárgyalások folynak a korábban felvett hitelek leírásáról. Ma a hitelezők és Ukrajna azon vitatkoznak, hogy a felvett adósság 20 vagy 60 százalékát kell-e visszafizetnie. Ez a helyzet valósága. Más szóval, az Európai Uniónak meg kell fizetnie ennek a katonai kalandnak az árát. A háború segített megértenünk a világ hatalmi helyzetét. Ez annak a jele, hogy küldetése során a Nyugat lábon lőtte magát, és ezért felgyorsítja a világot átalakító változásokat."
falcatus-2
2024. augusztus 02. 07:43
AnomanderNasi12 2024. augusztus 01. 22:37 Érdekes módon pár százaléka van, nemár. Amúgy ha netán Trump nyer, hogyan fogja kezelni Orbán kínai kapcsolatait, amikor a legnagyobb riválisnak Kínát tartja???? Trump nem orvos, anomandernek viszont orvosra lenne szüksége. 1./Mi a problémája Orbán "kínai kapcsolataival" 2./Milyen kapcsolatai vannak? 3.Miért és milyen problémát okozhatnak ezek az USA-nak, de ha jobban tetszik így, akkor Trumpnak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!