Magyar Péter, az árvízi bohóc

2024. szeptember 18. 13:21

Magyar Péterbe belebújt a csirkeólas lumpenproli.

2024. szeptember 18. 13:21
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

„Az első Orbán-kormány idején, 2001-ben öntött ki a Tisza – nem a Magyar-féle pöce, hanem az a szőke, aminek áradását már Petőfi is megénekelte –, s a kormány az elöntött, elpusztított falvak házait Makovecz Imre tervezte új házakkal pótolta a lehető legrövidebb idő alatt.

Akkor az akkori TV Híradó elment a helyszínekre, és sikerült találniuk egy retkes prolit, aki a következőt bírta mondani a vadonatúj Makovecz-házzal a háta mögött: »Volt a kertben egy csirkeól is, azt bezzeg nem építette újjá a kormány...«

Akkor és ott, abban a rettenetes pillanatban döbbentem rá, hogy vannak élőlények, akiknek nem lehet és soha nem is szabad segítséget nyújtani. Akiket egyszerűen át kell lépni, akikkel tilos foglalkozni. Rohadjanak meg a csirkeóljukkal együtt. A csirkeólos lumpenproli valószínűleg nem él már. Viszont reinkarnálódott és Magyar Péternek hívják.

Vannak, akik szerint Magyar Péterbe belébújt az ördög. Ugyan kérem! Az ördögnek van ízlése, esze, stílusa, és sok mindentől undorodik. Ezen okoknál fogva akkor se bújna bele Magyar Péterbe, ha Magyar Péter lenne a legutolsó élőlény a földön.

Magyar Péterbe a csirkeólas lumpenproli bújt bele.

Ott áll a gáton ez a nyomorult gazember, az égvilágon semmit sem csinál – ezt majd a vasárnapi show-ban egy érdekes fotóval fogom illusztrálni! –, viszont most már az élő fába is beleköt. És hazudik, egyfolytában és olyan folyékonyan, szemrebbenés nélkül, ahogy csak egy teljesen gátlástalan pszichopata rohadék képes hazudni.

Dunabogdányban mesélik a helyiek, hogy egy fideszes segítő ott többet melózott, mint az egész Tisza, élén a slimfit gatyás szúnyogcsődörrel. Aki a polgármestereket cseszegeti, aztán páváskodik, majd a kamerák előtt úgy tesz, mintha csinálna valamit. Színház az egész.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Csépányi Balázs

Magyar Nemzet

Idézőjel

Magyar most megmutatta a híveinek és az egész országnak, hogy milyen gyáva ember is valójában.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
genusnexxt
2024. szeptember 19. 13:04
Tehetős Totó 2024. szeptember 19. 12:38 "Magyar Péter mindig kiállott vitázni" Féljétek a nevét Buksika, vége lesz az ingyenélésnek Romániában is. #pedofidesz #csicskaorban
Tehetős Totó
2024. szeptember 19. 12:38
Magyar Péter mindig kiállott vitázni, hogyha magyar népét látta vérben ázni: vért izzadott mikor hozták a műtőből, veríték mirigyét irtották ki tőből! Megfedte a kormányt, megszidta az Orbánt, áratlan magyarit romkórházban mért bánt? Ama szent haragja, le nem csillapodott, Kimondta Györgyinél tisztán, hogy ki lopott! Vitázott Györgyivel, vitázott Marcival, érces hangja zengett, miként egy harci dal! -Fondor fideszesek neki vermet ásnak, prédájául vetnék Kisorbán Balázsnak! Ámde nem ment lépre, jó Péter, a látnok, ismeri óhajunk: a Zorbánnal látnok szívesen, vitázni, s üzent is a gátról: legény legyél Viktor, szakadj le Rogánról! Mert mikor árvizben kell tüzet oltani, nem segít Megafon, nem segít a Tóni! Álljunk ki a ringbe, ott majd nem lesz duma, kiderül mi árad: a Tisza, vagy Duna! ...Mert a Magyar Péter, mindig kész kiállni, vitára, s világgá tudja kiabálni a magyar nép többé, ne legyen már szolga!- (Persze, csak ha ráér, s nincsen sürgős dolga.)
lipsiboy
2024. szeptember 19. 12:11
Jaj zsoca inkább öregapáddal foglalkozz aki fiatal zsidó nők vaginájába turkált,a fasiszta köcsög hála már megdöglött a vén geci
Korn
2024. szeptember 19. 10:49
Teljesen mindegy mit csinál petike, a függetlenobjektív demokratikus usacsicska sajtó beállt mögé és tolja az olvasóik buta pofájába, hogy rá kell szavazni. Tehát rá fognak, még akkor is ha az anyjukat bassza meg a hátukon. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!