Magyar Péter csúfosan leszerepelt, megijedt Orbántól

2024. szeptember 18. 10:20

Magyar most megmutatta a híveinek és az egész országnak, hogy milyen gyáva ember is valójában.

2024. szeptember 18. 10:20
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

„A köztévé rugalmasnak mutatkozott, és készségesen eltolta volna a vita időpontját október 3-ára, amikor már biztosan levonul az árhullám, azonban kiderült, hogy Magyarnak valójában nem az időponttal volt gondja. Egész egyszerűen gyáva és reszket a vitától.

»Komolytalannak és szánalmasnak tartjuk a propagandatelevíziónak a súlyos árvízhelyzet közepén bemutatott újabb kutyakomédiáját« – közölte Magyar Péter szervezete, a Tisza Párt a Telex kérdésére válaszolva, mely arról szólt, hogy a baloldali politikus elfogadja-e a közszolgálati televízió új meghívását.

Magyar »The Man« Péter most megmutatta a híveinek és az egész országnak, hogy milyen gyáva ember is valójában.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
freely
2024. szeptember 18. 20:14
Magyar Péter Orbánnal akar vitatkozni, de nem a Balázzsal. Az rangon aluli lenne egy leendő miniszterelnöknek.
westend
2024. szeptember 18. 20:02
Skywalker_bp 2024. szeptember 18. 12:15 "Akinek kétségei lettek volna eddig azügyben, hogy micsoda életveszély és nettó hazaárulás az orbáni külpolitika, annak figyelmébe ajánlom az izraeli csipogós robbantást... Nem véletlen, hogy ezeket az eszközöket Magyarországon gyártották. A Bibi haverság ebben nem zárható ki. Magyarország neve dzsihadista országok híradóiban fog szerepelni szerte a világon. Az orbáni elmebaj, az orbáni személyi ambíció és az orbáni gátlástalanság miatt benne van a kalapban, hogy Orbán feltűzi a hazánkat a terrorizmus célországainak térképére... " *** Homárka, te aljas utolsó szemétláda, te. Mikor fogsz bocsánatot kérni ezért a tetű hisztériakeltésért, amit művelsz? Az tudtuk, hogy a hazai ellenzék az utolsó trógerek legalja, de te meg a poloskapártod aljasságban még közülük is kiemelkedik.
madre79
2024. szeptember 18. 13:31
Egy ficsúr!
gyuszko2004
2024. szeptember 18. 12:40
Micsoda egy utolsó, jellegtelen, gané valaki vagy te magyarpéter! Büdös megélhetési politikus! Gyáva szar! Csak a mocskos pofád van, tehetséged nulla! Te akarod ezt az országot vezetni? Na hiszen...!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!