Ursula von der Leyen bajban érzi magát

2024. július 16. 09:38

Frakciókon átívelő háborúpárti koalíciót szervez maga mögé, közben Orbánt gyalázza.

2024. július 16. 09:38
Deutsch Tamás
Deutsch Tamás
Facebook

Nyitókép: DURSUN AYDEMIR / ANADOLU / ANADOLU VIA AFP

„Ursula von der Leyen bajban érzi magát. Rezeg a léc, hiányoznak a szavazatok a két nap múlva esedékes újraválasztásához. 

Ezért aztán már minden mindegy alapon kampányol. Igazi globalista meggyőződésű, háborúpárti brüsszeli bürokrataként a politikai túléléséért folytatott kampányában elő is vette az ilyenkor arrafelé használatos aduászt: vadul nekitámadt a szuverenista, patrióta és békepárti erőknek, politikusoknak. Frakciókon átívelő háborúpárti koalíciót szervez maga mögé, közben Orbánt gyalázza, Magyarországot támadja és hazánk ellen akar újabb büntető intézkedéseket hozni…

Az Európai Bizottság bejelentette, hogy a magyar miniszterelnök békemissziója miatt (ez most a háborúpártiak szemében a főbűn) a brüsszeli testület és annak tagjai bojkottálják a magyar soros elnökség  által szervezett budapesti informális miniszteri találkozókat.     

Ursula von der Leyen azonban egyszerre két lovon is fordítva ül.

Nem használhatja fel saját politikai hasznára egy uniós intézmény; jelesül az Európai Bizottság működtetését. Ha valami, na hát ez biztosan ellentétes az uniós szerződésekkel.

Másrészt az általa meghirdetett, a személyes kampánycéljait szolgáló bojkott valójában nem is a soros elnökségi feladatokat ellátó tagállamot bünteti, hanem mind a 27 szuverén tagállam tanácsi képviselőivel szemben elfogadhatatlan magatartás.
Az európai együttműködés nettó szétverése. 

Ennyi.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. július 17. 14:57 Szerkesztve
„Ursula von der Leyen bajban érzi magát." Az ügye csak többéves késedelmet szenvedett, de nem múlhat el büntetés nélkül (még akkor sem, ha Ilaria Salis és MP mintájú bűnözők felkarolásával operál)
bigfater73
2024. július 17. 09:42
"Ezért ne féljünk az újtól, mert az jót hozhat nekünk" Máté Péter után szabadon! A szipirtyó még a kék sárga ruháit is levetette az újraválasztás reményében!
pollip
2024. július 16. 20:29
Remélem, nem szavazzák meg.
iphone-13
2024. július 16. 19:03 Szerkesztve
MOCSOK BŰNÖZŐ URSULA, LE KELL CSUKNI A SZEMETET!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!